Favoritlista
0
Change language
Change language
Till kassan
0

Bluetooth-adapter för PASCO

Art.nr: PS-3500





371 SEK (463.75 SEK inkl. moms)

st

Leverans - 3 veckor

Vissa äldre datorer, PC och Mac, med äldre operativsystem kan behöva en adapter för att kunna använda PASCOs trådlösa sensorer och AirLink.

Bluetooth-adaptern placeras i en tom USB-port på din dator. Nu kan upp till tre trådlösa sensorer eller AirLinks anslutas till datorn.

Fabrikat: PASCO PS-3500.
Garanti: 5 år.

Så här vet du om du behöver en bluetooth-adapter till din dator:

Windows:
1) Bluetooth-adapter krävs för alla Windowsversioner äldre än Win 10, version 1703. För att kontrollera din Windows 10-version, gå till "Alla inställningar", klicka på "System" och sedan "Om". En bit ner på sidan finns Windows-specifikationer. Där står det vilken version av Windows som är installerad på datorn.
2) Bluetooth 4.0 eller senare måste finnas på datorn. Om det inte finns måste bluetooth-adapter användas.

Mac:
Välj "Apple meny", "Om den här datorn", välj "Systemrapport". I vänstermenyn, fäll ut "Maskinvara" och välj "Bluetooth". Om LMP versionen är 0x6 så behövs ingen Bluetoothadapter. Om LMP versionen är 0x4 så behövs en Bluetooth-adapter för att kunna använda de trådlösa sensorerna.

Bluetooth-adaptern behövs inte för följande PASCO-produkter: Spektrometer trådlös (art.nr: PS-2600), Polarimeter (art.nr: PS-2235) och Universalinterface 550 (art.nr: UI-5001). Dessa produkter använder inte BLE (Bluetooth low energy) och kan därför användas även med äldre Windows och MacOSX.

 

Du har nyligen tittat på